Автор
Ива Петрова

Пищна танцьорка изненада Фънки и Веселин Маринов в "Като две капки вода"

Новият дванадесети сезон на "Като две капки вода" започна и донесе много емоции на участници и зрители. А двама от членовете на журито се препотиха от напрежение още в първия епизод на шоуто. 

Причина за това стана пищната танцьорка на бели денс Боряна Димитрова, която виеше снага точно пред Фънки и Веселин Маринов. Накрая двамата почти признаха, че са се изпотили от вълнение. 

Това се случи малко след изпълнението на сцената на Джулиана Гани. Тя бе избрала да пее емблематична песен на първата дама на попфолка Тони Дачева от близкото минало. 

View post on Instagram
 

"Капките" са ми любимо предаване и ще се поизпотя доста, но е сигурно, че ще дам най-доброто от себе си. Фънки ми е най-голямото притеснение. Спрях се на майката на попфолка Тони Дачева", призна за избора си Джулиана. В залата бе и оригиналът - Тони Дачева, която коментира изпълнението на Гани: "Сякаш беше машина на времето и ме върна много назад, не само мен, но и всички фенове на попфолка. Изпя песента префектно и за мен беше чест да съм тук".

Победител в първото издание на хитовото шоу стана актьорът Владимир Зомбори. На него му се наложи да разкрие своята секси страна и да влезе в образа на американския изпълнител Джъстин Тимбърлейк, който има спечелени 10 награди "Грами".