Автор
Ива Петрова

Кобилкина към шеф Ангелов: Ще треперя от Вашия пронизващ поглед

Зрителите на новия сезон на кулинарното риалити състезание "Хелс Китчън" по Нова телевизия станаха свидетели на няколко доста закачливи реплики и фрапиращи признания още в самото начало на предаването.

Наталия Кобилкина, която е част от отбора на звездите, пусна няколко пикантни реплики по адрес на шеф Ангелов. "Ще се радвам на вашия член! А, имам предвид, че ще се радвам да съм член във Вашия отбор и да Ви поширам яйцата", избухна сексоложката.

"Ще поширам вашите яйца до перфектна готовност, ще слушам всяка вибрация на вашия мъжествен глас и ще треперя от Вашия пронизваш поглед", допълва с топъл глас Кобилкина.

Думите на експертката по интимните взаимоотношения не получиха коментар, но със сигурност разбуниха духовете и сексуалното въображение на мнозина в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

В т.нар. "златен отбор", освен Наталия Кобилкина, влязоха и още няколко добре познати на аудиторията лица.

Сред тях бе и актьорът Китодар Тодоров, чиято визитка прозвуча далеч по-притеснително в сравнение с шеговито споменатия от Кобилкина член. "Правя предимно таратор в кухнята, но мога и да убивам, има добри условия в кухнята на "Хелс Китчън", за да ликвидирам целия екип, ако ме ядосат. Влязох, за да приключим с това предаване веднъж завинаги. Ще дам на всички зрители и участници толкова информация, за да спрат кулинарните предавания по цял свят", отсече заплашително Китодар.

View post on Instagram
 

Китодар получи прозвището "българския Ханибал Лектър" в "Хелс Китчън" и бе определен от водещия кулинарното шоу шеф Ангелов като готвач-психопат.

След актьора влезе фолкдивата Бони, която каза, че ще остави на шеф Ангелов да прецени дали е по-известна като певица, или като готвач! Бони бе последвана от "детето чудо" на българския интернет Изабел Овчарова - Изи. Към златния отбор изненадващо се присъедини и музикантът и зъболекар Коцето Калки. "В предишния си живот съм бил банан. В този живот съм се срещал с Далай Лама, а сега ще се срещна с кулинарния Далай Лама - шеф Ангелов", отбеляза мъдро той.

View post on Instagram
 

Към отбора на звездите в "Хелс Китчън" се присъедини и Гатьо от "Игри на волята". "Идвам в предаването да Ви запаля сьомгите! Ще съм гладиатор и тук, какъвто бях и в "Игри на волята", закани се Гатьо и каза, че ако шеф Ангелов му се развика и той ще му вика.

"Няма да бия шеф Ангелов, защото съм подписал договор все пак!", завърши майтапчийски той. След това изгря и Александра Гърдева от "Ергенът", която се надява да спечели сърцето на шеф Ангелов. "Ако Виктория Капитонова не успя да отрови шеф Ангелов с готвенето си, как аз ще успея", захапа Алекс старата си опонентка от "Ергенът" Виктория Капитонова, която в крайна сметка спечели сърцето на първия ерген Виктор Стоянов.

View post on Instagram
 

После влезе певецът и китарист Тома, последван от властелина на тиганите - Радка Булман, която спечели "Мастършеф" през 2019 г., а на финала Гатьо беше този, който изненада приятно кулинарното гуру Ангелов и си спечели имунитет с чудесно сготвено месо и перфектен ориз, приготвени само за 20 минути.