Автор
Ева Григорова

Естествена и красива: Алек не даде шанс на тази брюнетка в "Ергенът"

Първата отпаднала красавица от новия сезон на "Ергенът", който стартира преди броени дни, е вече факт. Става дума за софиянката Гълъбина Лилова, която работи като бизнес анализатор. Именно тя си тръгва първа от романтичното риалити!Брюнетката, която имаше амбиции да омае Алекс, казва "сбогом" на желанието си още във втори епизод на шоуто, както и на възможността да получи роза от най-желания тв ерген."Не знам все още какво се случи. Развълнувана съм, но в същото време съм все толкова щастлива, колкото и снощи. Не изпитвам разочарование. Няма случайности, дори и в любовта и със сигурност тя трябва да е взаимна и се надявам Алекс да открие своето момиче", каза Гълъбина след напускането си на "Ергенът".

"Първите ми думи в момента, в който слязох от автомобила и го видях, бяха: "Колко е красив! След това той дойде и ми помогна със статива. Много е грижовен, много е мил, много предразполага и със сигурност виждам, че е интелигентен мъж", разкри още красавицата, която трудно прикриваше разочарованието си.

Ергенът, Александър Младенов
Ергенът, Александър Младенов
Instagram

Гълъбина, която се определя като смел човек в живота, смята, че всички момичета имат абсолютно равен шанс да спечелят сърцето на Алек. Самата тя във визитката си признава, че е много амбициозна и се справя с всичко, с което се захване, освен това обича да си поставя високи цели, и да надскача способностите си. Но този път тя не успя и си тръгна от предаването доста рано.

Силиконовият модел Шермин влиза в "Ергенът" 3 след скандал с милионер
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Силиконовият модел Шермин влиза в "Ергенът" 3 след скандал с милионер

Автор Ива Петрова