Автор
Woman.bg

Йелена Карлеуша дойде с 20 души антураж и три сръбски телевизии

Най-скандалната сръбска звезда дойде за първи път в България и очевидно появата и ще бъде запомняща. Йелена Карлеуша пристигна с личен антураж наброяващ близо 20 човека. В него влизат личен стилист, гримьор и фризьор, мениджъри, PR-говорители, балет, охрани и специален човек, който отговаря за социалните и мрежи.

Звездата е приела поканата на THE1 Exclusive да се появи на неговата сцена, защото единствено неговото озвучаване и осветление покриват изискванията и. 

Освен със своите екстравагантни тоалети и атрактивно поведение, тя е известна и като истински професионалист, който не прави компромис с озвучаване, мултимедийно осветление и местата, на които се изявява. Това е и причината досега звездата да не е идвала в България.

През 2024 г. се навършват 30 години от кариерата ѝ и тя смята, че ключът към успеха на сцената е силната психика. Известна е и като човек, който много се грижи за визуалната си идентичност и често е обект на много дискусии заради провокативния си стайлинг. Шоуто тази вечер (23 февруари) ще събере на едно място десетки български поп-фолк певици, които ще дойдат да видят на живо сръбкинята.