Автор
Ева Григорова

Хари знае, че няма шанс Уилям да допусне завръщането му в кралското семейство

Принц Хари публично се оплака от кралското семейство, след като напусна Обединеното кралство през 2020 г., но след като крал Чарлз разкри, че има рак, започнаха да се разпространяват слухове, че херцогът на Съсекс ще се върне във Великобритания. Кралските експерти обаче смятат, че принц Уилям ще попречи на своя брат да си върне позицията.

„Меган не иска да има нищо общо с това и иска да стои далеч от Англия, но Хари е на мнение, че трябва да поправи причинените щети“, каза източник близък до семейство Съсекс пред медиите.

„Имаше много емоционални разговори за най-добрия начин да се справят със ситуацията и да продължат напред. Хари иска да сложи край на враждата и съжалява за начина, по който нещата са се развили“, отбеляза вътрешният човек. „Няма план Б за Хари, поправянето на нещата със семейството му е единственият вариант. Най-накрая стана ясно колко трудно ще бъде да се поправят щетите, причинени от различните удари срещу семейството му през годините.“ - допълни той.

Основателят на Invictus Games живее в Монтесито, Калифорния, но той разкри в Good Morning America, че планира да резервира повече полети до родината си. „Хари иска да прекарва повече време в Обединеното кралство и да доведе децата при техните баби, дядовци и братовчеди, но първо ще трябва да се докаже“, споделя приятелят. — Това му беше ясно показано.

Хари намекна, че ще отлети обратно до Лондон, за да прекара време с Чарлз, но приятелят на принца на Уелс сподели, че няма "никакъв шанс" Уилям да приеме брат си обратно. „Каквото и да е обсъдено между Уилям и краля, е лично, но е абсолютно и категорично ясно, че Уилям няма да позволи Хари да се върне“, обясни довереникът.

„Той смяташе и преди, а сега е още по-категоричен“, отбеляза вътрешният човек. „Ако някой ще поеме повече задължения, това ще бъде Уилям и това дори не е на дневен ред засега. Основният му фокус е върху здравето на баща му, семейството му и това, което е най-добро за монархията. Има нула процента вероятност Хари да се върне, на каквато и да било позиция."

По-рано авторката Джуди Джеймс забеляза как маниерите на Хари по време на телевизионното му представяне изпратиха послание към обществеността. „Готов ли е Хари да зареже всичко и да се върне в Обединеното кралство, за да помага, докато баща му е зле? Езикът на тялото му по време на това интервю изглежда предполага, че той много би искал да намекне, че ако това не се случи, няма да е по негова вина", каза Джеймс пред медиите.