Като майки, много от нас прекарват голяма част от времето си в грижа за тези, които обичат безкрайно - нашите деца, съпрузи или собствените ни майки. Такъв е манталитетът на майката „ТЕ преди мен“.

Има толкова много неща, за които една майка трябва да се грижи всеки ден! Толкова много задачи за изпълнение, ястия за приготвяне, бъркотии за почистване, петна за избелване, сълзи за бърсане, силни чувства за укротяване и балансиране. И в края на деня, колкото и да е уморена, майката все още има време за още една приказка преди сън, за още една прегръдка, още една целувка за лека нощ. Защото това е майчинството: най-трудната, но и най-възнаграждаващата работа на света!

Всеки ден майките вършат работата си тихо, с любов, безспир. Но от време на време има дни, в които майките са в центъра на вниманието. Без значение дали е 8 март, рожден ден или някакъв специален семеен празник, тези дни са идеалната възможност да покажете своята любов и признателност. Защото те ги заслужават повече от всеки!

Като майка на две вече пораснали момчета на прага на 8 март мога да споделя една малка тайна: майките се радват на всичко, което най-близките им дават. Подаръците от децата и любимия са винаги наслада - и все пак някои са малко по-възхитителни от други. Тази година дайте на майките си подарък тип „уау-как-разбра, че от това имам нужда?“. Това не са просто подаръци, а признание. Те казват на една майка, че виждате цялата работа, която върши, че оценявате всяка част от нея и че искате да направите нещо, за да облекчите живота на най-трудолюбивата, любяща и щедра жена в живота ви.

 
Повечето млади майки мечтаят за малко „време за себе си“.
Така че, подарете й един уикенд вкъщи, сама, за да си отспи и да се занимава с всичко онова, което обича и за което никога не й остава време – да си направи кафе и да го пие дълго, да се погрижи за лицето си с онази маска, която си купи преди няколко месеца, да почете книга, да се наслаждава за кратко на тишината. Преди това, обаче, подгответе къщата за деня й у дома, като се захванете с всякакви задачи, които обикновено тя би се изкушила да поеме сама. Запретнете ръкави или помолете професионалисти да дойдат на помощ. След това излезте за деня.

 
Майките на порасналите деца като мен пък мечтаят за повече време именно с рожбите си. Разбира се, можете да поглезите тази специална за вас жена с големи и скъпи подаръци, букети цветя, да й организирате спа ден или уикенд, екскурзия и какво ли още не, но ако има нещо, което майка ви ще хареса най-много, това е времето с вас. Подарете й го! Празнувайте с нея!

Да, празниците са, за да се празнуват – специално, вълнуващо, с вкусна храна, с внимание и усмивки.

Денят на жената е един специален ден от годината, когато можем да кажем „Благодаря!“ на жената до нас за вниманието, на мама за грижите, на баба за обичта, на приятелките ни за това, че са винаги до нас и са готови да ни изслушат. Може да го направите по хиляди начини, но ние ви предлагаме един по-специален „Castello“ начин, с който да зарадвате дамите в живота си – защото обичта наистина минава през стомаха.

 
Изненадайте мама със закуска в леглото – ароматно кафе, малък френски кроасан и любимите сирена „Castello“, малко ягоди и много любов... Изненада и мил жест, който ще се помни дълго. Уверявам ви!

Подредете най-красивия чийзборд за вашата дама с букет свежи цветя и любимото й вино.
Съберете тайфата си приятелки и се отдайте на веселба с любимите си бордови игри на по чаша вино и разбира се най-вкусните апетайзъри с Castello. 

Изборът е безкраен, важното е да празнуваме с хората, с които ни е приятно да споделяме времето, храната и душата си!