Автор
Ева Григорова

Ощетиха перфектния Зомбори в "Капките", зрителите са ядосани

Скандали и зрителски разочарования белязаха втория лайф на шоуто "Като две капки вода". Талантливият актьор Владимир Зомбори беше сериозно ощетен и се разбра как всъщност се манипулират точките в предаването.

Зрители и фенове на популярното шоу за имитации са ядосани от видяното и се нахвърлиха срещу Наско от БТР, който няма съществена вина, но обра негативите.

Журито и публиката бяха единодушни, че най-добре се представи Зомбори, имитирайки образа на Адел и съвсем очаквано го възнаградиха с най-висок резултат, но накрая въпреки това победител стана Наско от Б.Т.Р. Това дойде от вота на участниците, след като почти всички от тях дадоха по 5 точки на Лучано Павароти, в чийто образ влезе Наско.

View post on Instagram
 

"Нарочно го направиха, за да има друг победител, да не е за втори път Зомбори, след като и миналият път спечели като Джъстин Тимбърлейк. Бутат ги, ако може всеки от тях да излезе поне един път победител, което не е честно. Зомбори нямаше равен и трябваше заслужено да си грабне победата. Все пак това е и състезание, освен шоу, и е тъпо да ги пренебрегват", коментира ядосан фен.

View post on Instagram
 

Коментарите в социалните мрежи ясно показват, че от години не е имало толкова добро превъплъщение. Да не говорим, че става въпрос за мъж, който влиза в женски образ и то на една от най-пеещите певици в света, която дори уникални певици не успяват да имитират. Някои зрители вече не искат да гледат шоуто, защото са огорчени от случилото се.

Тази звезда от "Като две капки вода" обяви на живо страхотна новина
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Тази звезда от "Като две капки вода" обяви на живо страхотна новина

Автор Ева Григорова