Автор
Ева Григорова

Анита най-после си призна защо се разделиха с Рачков

В края на януари стана ясно, че романсът между актьора и водещ на култовото предаване "Като две капки вода" Димитър Рачков и 24 години по-младата от него плеймейтка Анита Димитрова е приключен.

Оказа се, че причината за раздялата им съвсем не е традиционната, където обикновено изневярата е най-вероятният повод за това.

Всъщност стана ясно, че между тях не е имало някакъв по-тежък конфликт или драма, а просто двамата са решили да приключат връзката си и да запазят добри отношения. Така поне твърди самата Анита.

View post on Instagram
 

"Предпочитам да не излагам личния си живот на показ. Единствено бих потвърдила, че отношенията между мен и Митко приключиха, и то по много приятелски начин", отговори лаконично тунингованата блондинка.

Разбира се, тя не се поколеба да изтрие всичките си общи снимки с Рачков от Инстаграм, пише "Галерия".

Очевидно голямата разлика във възрастта, все пак, е оказала влияние и на двамата. Близки до Рачков твърдят, че причината за раздялата му с Анита не е вследствие на любовен триъгълник или изневяра, а тривиална – несходство в характерите. И двамата демонстрираха обич и хармония, но мнозина твърдяха, че любовта им още от началото е обречена.

View post on Instagram
 


Да си припомним, че искрата между Рачков и Анита пламна по време на заснемането на видеоклип, но днес всичко това остава вече в миналото.