Автор
Ева Григорова

Николета Лозанова ще отглежда бебето в чисто нов палат

Най-сексапилната българка и вратарят на футболен клуб "Левски" са на финала да завършат мечтания си нов дом. Имението се намира в Бистрица и е огромно. Постройката е на няколко етажа, а общата площ е внушителна и надминава 200 кв. метра.

Очаква се Ни Ло и Ники Михайлов да се преместят в голямата къща до няколко седмици - или казано с други думи, малко след като първото им дете заедно се появи на бял свят. Както е известно, Лозанова трябва да роди всеки момент. Очакванията са Николета да дари Ники с рожба в идните дни.

Към момента Николета и голямата ѝ любов живеят в апартамент. Сегашното им жилище също е голямо, но двойката е на мнение, че вече ще им стане тясно, тъй като скоро ще са четиримата - те, дъщерята на Лозанова – Никол, и бъдещето ѝ бебче. Затова с идването на пеленачето искат да се откъснат изцяло от София и да забегнат далеч от шума. И избират да свият любовно гнездо в полите на Витоша.

Построяването на къщата е една от най-големите мечти на Ники и Ники. По информация на "България днес" строежът продължава вече над година, но с новината за идването на бебето двойката ускорява процеса по издигането ѝ. Със сигурност Николета и наследникът на Борислав Михайлов се бръкват дебело, за да построят къщата на мечтите си.

Парите за закупуването на земя, издигането на палат с най-добрите материали и обзаведено по последен писък на интериорния дизайн са солидни, но пък не са проблем за двойката. Михайлов е изкарал доста пари от футболната си кариера. А Николета е сред най-добре платените звезди в България.

Николета Лозанова показа наедрялото си коремче и сподели какво хапва (снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Николета Лозанова показа наедрялото си коремче и сподели какво хапва (снимки)

Автор Ева Григорова