Автор
Ева Григорова

Съкрушената Виктория Бекъм ще продължи да работи с бившата на сина си Ромео

Виктория Бекъм разкри, че ще продължи да работи с модела Миа Ригън - въпреки че тя разби сърцето на сина си Ромео. 49-годишната певица, превърнала се в моден дизайнер, е в разгара на финализирането на предстоящата си есенно-зимна колекция за 2024 г., която ще покаже на Седмицата на модата в Париж този месец. За съжаление обаче Виктория бе застигната от семейна драма в този важен за нея момент.

Тази седмица 21-годишният футболист Ромео потвърди, че се е разделил с 21-годишния модел Миа след 5-годишна връзка. И докато самият Ромео изглежда готов да продължи напред, медиите предполагат, че Виктория е била тази, която е била най-разтревожена от раздялата, тъй като е имала силна връзка с модела.

Близки източници до семейство Бекъм разкриха, че Виктория се надява да продължи да работи с Миа на модния подиум. Добрата новина е, че Ромео не смятал това за проблем.

Източник каза пред MailOnline: „Виктория абсолютно обожава Миа и е наистина тъжна, че тя и Ромео се разделиха… тя има собствена връзка с Миа и двете жени ще продължат да работят заедно в бъдеще. И двете обичат модата и са имали някои идеи какво могат да направят заедно и те все още стоят на дневен ред. Те имат наистина тясна връзка и обичат да работят заедно.“ Източникът добави още: „Няма абсолютно никаква неудобство, всичко е приятелско. Дори Ромео няма да има нищо против, той е много пораснал, много млади мъже не биха се зарадвали на такава ситуация.

Миналата седмица Ромео потвърди раздялата на двойката, като сподели: „Муч и аз се разделихме след 5 години любов, все още имаме много любов един към друг и все още поддържаме силно приятелство и винаги ще го правим“.

Виктория поддържа добри отношения с гаджетата на синовете си, като съпругата на 24-годишния ѝ син Бруклин, Никола Пелц, ще участва в предстоящото ѝ модно шоу. Във вторник майката на четири деца сподели снимка, на която позира до 29-годишната си снаха. Тя написа: "Предварителна подготовка за ревюто в Париж!"

View post on Instagram