Автор
Теодор Муховски

Дали му е простила и колко жени ще го направят: Натали Портман се разхожда с изневеряващия си съпруг

Натали Портман е американска актриса, режисьор, продуцент, както и красива жена и грижовна майка. Портман е истинска завоевателка на мъжките сърца. Има стотици хиляди фенове, но винаги е много внимателна при избора на партньор.

Нейният избраник е Бенджамин Милпие - танцьор и хореограф. Двойката се запознава на снимачната площадка на филма "Черен лебед" и продължава извън работните сцени.

"Сякаш бях в страната на сънищата. Всичко беше толкова красиво..." - спомня си Портман за срещата с бъдещия си съпруг.

Когато през 2010 г. актрисата печели "Оскар" за главната си роля във филма, тя и Бенджамин вече са сгодени и очакват раждането на първото си дете.

Сватбата на влюбената двойка е в Калифорния през 2012 г., а дългоочакваната поява на детето - момче на име Алеф - е истинска радост. Няколко години по-късно, през 2017 г., на двойката им се ражда дъщеря с името Амалия. Натали се превръща в семейна жена, за която кариерата преминава на втори план. Но, уви, идилията и любовта не са вечни.

През 2023 г. приказката свършва, като причината е Бенджамин, който има афера с френската активистка Камий Етиен. И това се случва след 11 години съвместен безоблачен живот с Портман!

Натали се чувства "убита" и унизена. Отначало тя иска да спаси брака, като преодолее гордостта си. Но положението става по-лошо от всякога - Натали постоянно плаче, а съпругът ѝ не я подкрепя по никакъв начин.

Няколко месеца по-късно актрисата прави своите изводи и се появява публично без годежен пръстен, а след това обявява решението си за развод. В момента Натали и децата ѝ живеят отделно от Милпиер.

Въпреки всичко, досега не е имало информация за официален развод. А съвсем наскоро папараците улавят "бившите" влюбени на съвместна разходка с дъщеря им. Двойката изглежда доста щастлива и спокойна, те се усмихват и се забавляват заедно. По неофициалното им облекло може да се разбере, че са излезли на обикновена разходка, а не за да позират пред фотографите. Колко ли още такива срещи е имало?

Засега това, което се случва между Натали и Бенджамин, все още е загадка. Може би актрисата толкова много обича бившия си съпруг, че все пак е успяла да му прости и да се опита да оправи нещата. А може би това е просто излизане, за да види детето им родителите си щастливи заедно. Надяваме се, че истината скоро ще излезе наяве.

Сложи точката: Натали Портман се развежда
ЗВЕЗДИ
Автор Евелин Попадийна

Сложи точката: Натали Портман се развежда

Автор Евелин Попадийна