Автор
Ива Петрова

Ужасна болка крие в сърцето си д-р Щонова

Д-р Неделя Щонова е сред най-обичаните от публиката звезди в танцовото риалити Dancing Stars. Представянето ѝ до момента е завидно и тя е сред основните претенденти за спечелването на формата. 50-годишната лекарка изумява с пластичност и фигура и приковава мъжките погледи.

От девойка обаче тя е вярна единствено и само на своя любим съпруг. Малцина знаят, че д-р Щонова се радва на дългогодишен брак с бившия главен архитект на Пловдив Валентин Маринов. Неделя и съпругът ѝ, за когото това е втори брак, дълго време не можели да имат деца. Двамата си казали официално "да" на 31 май 2008 г., а на тържеството им пял Веселин Маринов, който е братовчед на младоженеца.

Неделя все се надявала да стане майка, но седем години без успех. И досега признава през сълзи, че няма да забрави как, когато започнала с кариерата си в телевизията, чула от колеги: "Щонова може да има рейтинг и да ходи по конгреси, ама си няма дете. Тя е бездетна!“, пише "Ретро".

View post on Instagram
 

Един ден съвсем изненадващо видяла двете чертички, а радостта се оказала двойна, когато разбрала, че очаква близнаци от съпруга си. За съжаление загубили едното бебче в четвъртия месец.

"Сблъсках се с диагнозата "Синдром на изчезващия близнак“. Остана дъщеря ни Лили. Всеки ден благодаря на моя доктор и на Бог, че имам поне един живороден оцелял близнак. Лили се роди зодия Близнаци - на 9 юни“, откровена е Щонова.

"Дъщеря ми е щастлива с такива родители. Аз съм на възраст на дядо, а съм баща. От това по-хубаво няма. Имам син, който е много по-голям, от първия ми брак, но съм пропуснал детството му. Баба му и дядо му го изгледаха. А сега с дъщерята изживявам всичко - от установяването на бременността досега. Това е удоволствие, което човек може да осъзнае само като го изпита, но трябва да е достатъчно зрял“, казва съпругът на Щонова, припомня "Ретро".