Автор
Ива Петрова

Деси Цонева реши да коментира изявите на Андреа Банда Банда: Ето какво каза за нея

Деси Цонева разтърси социалното пространство с няколко думи, изречени по адрес на две родни дами, носещи името Андреа.

Водещата, която се изявява и като кулинар, сподели какво мисли в своята рубрика във в. "Телеграф".

"Та като говорим за родното, няма как да не споделя и нещичко за БНТ. След пускането на Андреа Банда Банда като водеща на вечерното им шоу, стана страшен скандал! Хора от цялата държава изляха нечовешки хейт върху дамата. Сред квалификациите им бяха "некадърна", "връзкарка", не става за нищо, лековата и какво ли още не. Този път обаче сред лошите коментари хубави почти нямаше и някак всеобщото мнение беше, че от БНТ са допуснали огромна грешка. Заглавието, което ме удари в земята беше “БНТ удари дъното”! Представям си как се чувства милата Андреа. Със сигурност не и е добре…", написа Цонева за колежката си.

View post on Instagram
 

А след това не подмина и думите на другата Андреа - певицата, която каза преди време, че хората по света познавали България само, заради нея и Азис... "Има няма и вземе, че избухне с някое тъпо изказване."

През последните дни Деси качва снимки от пътуването си до Япония в компанията на своята половинка. Красавицата е снимала доста местни специалитети, а феновете ѝ се надяват после да покаже и някоя нова рецепта.