Автор
Ива Петрова

Миро се нанася в чисто нов приказен палат

Малко остава до момента, в който поп певецът Миро и съпругата му Елица ще се нанесат в новия си дом - приказен и луксозен палат с гледка към китната планина Витоша. Мястото, в което двойката ще намира брод от шумния град, се пази в строга тайна. Все пак изпълнителят сподели в Инстаграм профила си няколко дискретни детайла от местоположението на палата си, от които се вижда живописната красота на избраното от него и половинката му кътче. В далечината от него се вижда и Копитото.

View post on Instagram
 

Имението на Миро е разположено сред борови дървета и явно на достатъчно спокойно и уединено място, на което той и любимата му да се чувстват уютно, далеч от безумната суматоха на града.

Фенове на певеца предположиха, че строежът най-вероятно е в Горна баня. Дали са уцелили местонахождението му обаче, остава загадка. Или поне засега, тъй като Миро все пак обеща на почитателите си, че любопитството им скоро ще бъде удовлетворено. "Когато е готово, ще покажем", написа той.

View post on Instagram
 
"Змеят си отиде": Ето коя участничка си тръгна от Ергенът 3
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

"Змеят си отиде": Ето коя участничка си тръгна от Ергенът 3

Автор Ива Петрова

От снимките се вижда, че строежът е на финала си. Къщата ще има големи тераси, заобиколени от високи борове, издават от "Галерия".

Съпругата на Миро - Елица, развива успешен бизнес в Лондон – италиански ресторант. За него неведнъж Миро с гордост е споделял, че там правят най-вкусните пици.

View post on Instagram