Автор
Ива Петрова

"Змеят си отиде": Ето коя участничка си тръгна от Ергенът 3

Училищната психоложка Христиана от Кюстендил каза "сбогом" на романтичното шоу в четвъртък вечер. Въпреки че успя да накара Алек да я целуне, тя не получи розата.Първото цвете на Церемонията на розата в шести епизод отиде в ръцете на жизнерадостната Памела, второто получи спряганата за фаворитка на ергена – Маги, а последната Алек поднесе на състезателката по борба Барбара.

View post on Instagram
 

Без роза остана сприхавата и словоохотлива Христиана. След срещата си с ергена на диванчето, тя успя да разстрои Магдалена и да разклати силно увереността ѝ, че Алек е влюбен в нея. Това се случи, след като тя заяви пред моделката, че той страстно я е целунал по устните.„Забелязвам, че отношението ти към Магдалена е различно, в това няма нищо лошо, но искам да знам дали имаш чувства към нея“, с тези думи Христиана директно се обърна към Алек, давайки му да разбере, че нищо не изпуска от погледа си. В отговор бизнесменът попита психоложката как може да я убеди, че не е така. Възползвайки се от въпроса му, Христиана манипулативно го принуди да я целуне.

View post on Instagram
 

В края на краищата не Магдалена, а самата Христиана беше тази, която се разплака, след като Алек така и не ѝ даде розата.Явно словесната агресия, с която Христиана заля Маги след срещата си с Алек, допринесе за избора му за нейното изгонване. Масло в огъня на решението му допълнително наля и Пам, която подхвърли на ергена, че Христиана разказала как той ѝ бил пуснал език.

Мис Варна и Ергенът се награбиха
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мис Варна и Ергенът се награбиха

Автор Ива Петрова

„Доброто възтържествува и злото си отиде. Радвам се, че получих роза и изпитвам облекчение, че Христиана си тръгва. Тя беше като някой змей, както е в приказките – олицетворение на злото“ – коментира юристката Силви, която стана първата жертва на хапливия език на Христиана.Христиана Манова е родом от Кюстендил. Семейството ѝ е изключително влиятелно, като баща ѝ е бивш дипломат. Христиана е истинска звезда в родния си град и за нищо на света не би го заменила с живот в столицата, където би била една от всички. За нея с пълна сила важи максимата: „По-добре царица на село, отколкото пъдар в града“.

View post on Instagram