През март ще се сблъскате с раздори, конфликти, разединение или липса на хармония в социалните взаимоотношения. Това може да означава караници или недоразумения с приятели, семейство или партньор. Тези ситуации ще ви накарат да се изолирате и отчуждите от най-близките до вас хора. Опитайте се да туширате всяко напрежение или негодувание и се постарайте да възстановите хармонията в социалния си кръг. Пазете се от клюки, интриги и предателство. Ако е необходимо, премахнете ненужните хора от живота си. Търсете истински връзки и взаимоотношения, основани на доверие и взаимно уважение.

Голяма част от конфликтите през този месец ще бъдат породени от вашата импулсивност, безразсъдство и неправилна комуникация. Не прибързвайте с действия, решения, мнения и спорове. Обмисляйте добре последствията от неправилни ваши ходове – а именно, още недоразумения и наранени чувства. Обуздайте всяко агресивно или конфронтационно поведение и подхождайте към околните с дипломатичност и такт. Погледнете ситуацията от птичи поглед и обмислете дългосрочните последици от вашите действия или думи, преди да продължите. Направете вие първата крачка към помиряване. Възпитайте у себе си търпение и се научете да бъдете внимателни във вашите взаимоотношения. Стремете се да намерите допирната точка или адекватното решение във всяка караница.

Мартенски тароскоп за зодия Козирог
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Мартенски тароскоп за зодия Козирог

Автор Мира Маринова

Вие също сте сред зодиите, които ще се сблъскат с финансови затруднения през този месец. Парите няма да ви стигат, ще се почувствате несигурни. Може да се срещнете с неуспехи и предизвикателства, които да ви накарат да се притеснявате за наем, оцеляване или семейна стабилност. Това нещастие е временно, затова не се плашете да потърсите подкрепа от приятели или да вземете назаем от роднина, ако е необходимо. Търсете креативен и нестандартен подход за решението на вашите финансови проблеми и бъдете издръжливи. Има хора, които могат да ви помогнат да преодолеете препятствията и да възстановите чувството си за стабилност.

През март ще кипите от интелектуално любопитство и любознателност. Ще имате бърза мисъл, ще сте уверени в знанията си и ще искате да надграждате още. Доверете се на вътрешната си мъдрост и бъдете по-уверени и убедени в правотата си. Ще бъдете силно привлечени от интелектуални занимания и търсене на решения на сложни проблеми. Вие имате способността да анализирате обективно ситуациите и да работите ефективно. Бъдете отворени за нови идеи и перспективи и използвайте интелекта си, за да се справяте с предизвикателствата и да ви е по-леко през този месец.