През март ще се усетите емоционална нестабилност, несигурност или ще се наложи да потискате чувствата си. Може да се чувствате душевно претоварени или да не можете да се изразите по най-добрия начин. Отделете време, за да подхраните и разберете терзанията на сърцето си и да откриете емоционалните си нужди. Избягвайте самонавиване или потискане.

Направете всичко възможно да не проектирате вътрешния си смут върху другите и се стремете към душевен мир и грижа за себе си. Занимавайте се с дейности, които ви носят радост и релаксация, за да излезете по-бързо от този период.

Вие сте чувствителни, имате силна интуиция и творческо вдъхновение. Изкарайте детето в себе си през този месец и се докоснете до въображението и интуицията си, чрез забавление и игри.

Прегърнете всяка луда и спонтанна идея, която ви хрумне и се насладете на разнообразни хобита и занимания. Обърнете специално внимание на вашите мечти, вслушайте се във вътрешния си глас и ще получите ценни прозрения. Изразявайте емоциите си свободно и открито, бъдете любопитни и любознателни и ще откриете огромен потенциал в себе си.

Пренебрегвате сериозни практически въпроси в живота си и това може да доведе до материална нестабилност през този месец. Липсата на грижа за бюджета и правилното му разпределение може да ви изиграе лоша шега. Възможно е да се сблъскате с финансови предизвикателства или трудности, затова се постарайте да управлявате по-ефективно вашите ресурси. Подредете добре приоритетите си и предприемете действия, за да се справите с всички несигурности. Постарайте се да създадете стабилна основа за себе си и вашите близки както материално, така и емоционално. Поставете на първо място грижата за себе си и благосъстоянието си и помислете как да подобрите ситуацията.

@woman.bg Стерци, търсете универсален баланс ♐️🧘‍♀️🧘‍♂️ #taroskop #тароскоп #sagittarius #tarot #tarotreading #zodiac #fyp #fypシ゚viral #foryou #bulgaria ♬ Fairy Song - Saymon Cleiton

За да излезете от този месец по най-добрия за вас начин, ще трябва да потърсите универсален баланс. Ще се наложи да обедините духовното и материалното, мъжката и женската енергия в себе си, вътрешните ви желания и външната реалност, работата и личния живот. Може да звучи парадоксално, но намерите ли тази хармония на противоположностите, тя ще ви донесе успех.

През този месец ще се сблъскате с много избори, илюзии и ситуации. Ще имате много възможности, но ще трябва да отсеете реалните от фалшивите. Не се губете в нереалистични очаквания, не бягайте от проблемите и не чакайте Неволята да ви помага. Това само ще доведе до объркване и нерешителност. Вместо това бъдете здраво стъпили на земята и търсете яснота и проницателност в действията си. Мислете какви биха могли да бъдат последствията от вашите избори и се концентрирайте повече. Приветствайте силата на въображението и креативността, но не летете прекалено надалеч от практичността, за да не паднете от високо.