Автор
Ива Петрова

Отпадналата от "Ергенът" психоложка разкри истината за Алек

Отпадналата от романтичното риалити "Ергенът" Ивелина Георгиева сподели какво мисли за Александър Младенов - ергенът от третия сезон на предаването, за чието сърце тя не успя да се пребори.

44-годишната психоложка, която беше най-възрастната участничка в този сезон на "Ергенът", е убедена, че чаровният предприемач не е в шоуто, за да си търси жена. "Не знам защо се е записал за участие. Не мисля, че е за да си намери жена", коментира Ивелина в подкаста "Надкаст".

View post on Instagram
 

Психоаналитичката, която е упражнявала професията си и в затвора, направи интересно описание на характера на Алек или поне на това, което той е демонстрира пред нея по време на романтичното шоу.

Според нея, при първата им среща той е бил по-притеснен от нея. "Алек е неуверен, това се усеща по думите му, по преглъщането. Разбирах го, защото и аз се държа по подобен начин, когато ми е неудобно", разказва Ивелина.

Ивелина е участничката, която влезе в предаването по най-впечатляващия начин, възседнала на кона. Това е така, тъй като именно ездата е причината тя да се запише в "Ергенът". Точно преди кастингите тя паднала от кон и си счупила ръката. Преди да я гипсират, тя попълнила анкетата за участие, защото харесала Алек от рекламите.

Ивелина призна, че не е запозната с предните сезони на риалитито. Тя не скри още, че никой от приятелите ѝ и близкото ѝ не били особени фенове на предаването. За да не се откаже, тя решила изобщо да не се запознава с предишните сезони.

Маги е в окото на бурята: Огромни скандали предстоят в "Ергенът"
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Маги е в окото на бурята: Огромни скандали предстоят в "Ергенът"

Автор Ева Григорова

Ивелина уточни още, че ако една участничка реши да се откаже, след като е одобрена, тя трябва да плати голяма неустойка.

"Стратегията на продукцията да раздели участничките на два отбора – по-млади и по-зрели, е добра за тях. Но е странна", това заяви психоложката относно разделянето на дамите на по-млади и на по-възрастни. Ивелина призна също, че след края на нейното участие е спряла да гледа "Ергенът", както и че изобщо не я интересува какъв ще бъде неговият финал.