Автор
Ева Григорова

Шокиращо: Ким и Бианка са приятелки, ето къде се появиха заедно

Ким Кардашиян изненадващо реши да присъства на представянето на последния албум на бившия си съпруг Кание Уест, с когото досега се смяташе, че не е в добри отношение. В допълнение към това тя дори седна до настоящата му половинка - скандалната Бианка Ченсори. Близък до риалити звездата разкри, че този ход е бил част от „съгласувани усилия“ на Ким и Кание да демонстрират „обединен фронт“.

43-годишната основателка на Skims и противоречивият рапър финализираха развода си през ноември 2022 г., само един месец преди той да се ожени за Бианка, като бившите официално все още не са се споразумели как да се грижат заедно за четирите си деца.

Ким обаче „постави децата си на първо място“, взимайки със себе си дъщеря си Чикаго, на шест години и сина си Псалм, на четири години, за да гледат заедно изпълнението на Кание на неговото парти заедно с Бианка, която според източници Ким сега приема като мащеха на своите наследници.

„Не е като Ким да отиде до улицата отсреща“, каза източник ексклузивно пред DailyMail.com. „Тя отлетя за Сан Франциско и разбира се Кание беше благодарен. Това беше съгласувано усилие от нейна страна. „Ким не отиде там заради Бианка, но тя знаеше, че Бианка ще бъде там“, добави вътрешният човек: „Те наистина си говорят. Ким е приела, че Бианка е мащеха на децата ѝ и че те я обичат.

Появата на Ким на събитието дойде като шок след като тя неведнъж изрази своето неодобрение към продължаващите публични изблици на Кание. През последните той непрекъснато я моли да отпише децата им от ексклузивното начално училище, което посещават в момента. Преди това двамата бяха стигнали компромис, според който децата ще посещават Sierra Canyon като начално училище, след това ще се преместят в противоречивата Donda Academy на Кание, където да учат пеене.

През 2022 г. Ким започна да плаща на Sierra Canyon, за да наеме допълнителна охрана в отговор на противоречивите и обидни коментари на бившия си съпруг, включително няколко антисемитски изблика. Въпреки това, тя даде да се разбере, че не е загрижена за това, че Кание би наранил децата, но се страхува за тяхната безопасност, след като той публично назова училището им по време на скандал за тяхното образование. Малко след неговите обидни коментари Donda Academy обяви, че внезапно затваря до началото на следващата учебна година през 2024 г. Частното училище, което носи името на покойната майка на рапъра Донда Уест, по-късно съобщи в имейл до родителите, че отваря отново на следващия ден, но текущият статут на училището не е ясен.

Вътрешният човек добави: „Критиките на Кание към Ким, като например проблемите с училището, не ѝ пречат да се показва с него и да поставя децата си на първо място. Ким не е присъствала много на събитията на бившия си съпруг, но тя наистина искаше да покаже единен фронт за себе си и за децата си.“ Източникът добави: „Това, което тя обичаше в него, е да види Кание в неговата стихия и се радва да види, че той е в своята зона в момента.“

View post on Instagram
 

Въпреки поддържането на приятелски отношения с новата съпруга на Кание – Ким наистина имаше проблем с нейната предизвикателни модни решения, но според съобщенията тя „оценява“ избора ѝ на по-консервативно облекло пред децата ѝ. „Тя е много наясно с критиките, които Бианка получава за облеклото си, но също така оценява факта, че когато е около децата си, тя се облича повече“, добави източникът.