Автор
Евелин Попадийна

Най-добрите дни за запознанства през пролетта на 2024 година

Пролетта дойде и е време за промяна! Дните стават по-дълги, слънчевите лъчи са все повече и повече, небето е синьо, цветята цъфтят  и срещаме много повече усмихнати хора. И естествено, с пролетта идва и любовта. През настоящия сезон ни очакват повече излизания, разходки и нови срещи. Затова ви даваме малко повече информация за пролетния календар за запознанства.

Календар за март

На 15 и 16 март прекарайте време с приятелите си, в тези дни романтичните срещи няма да ви вървят. На 18 и 19 март организирайте вечеря на свещи в уютна атмосфера. Поканете любим човек и го впечатлете с кулинарните си умения. Най-добрите дни за запознанства са 20 и 21 март. Те са идеални за  посещение на красиви места – театри, музеи, галерии, джаз клубове. Не забравяйте да направите комплимент на любимия, мъжете също обичат да ги ласкаят! На 25 март е първото лунно затъмнение – събитията и срещите, планирани близо до тази дата, имат голям шанс да бъдат съдбоносни. Ако се срещнете с непознат на 28 март, има огромна вероятност между вас да пламнат искри и нещата да станат сериозни. За 30 март планирайте почивка и се насладете на партньора.

Календар за април

Помислете за плановете за пролетта предварително, тъй като април ще бъде доста бурен! Вторият пролетен месец е богат на събития:

- Ретроградният Меркурий от 2 до 25 април не е подходящ за вземане на важни решения. Планетата насърчава бързите реакции, но те не винаги могат да бъдат правилни. 
- Слънчевото затъмнение на 8 април е време за радикална промяна и равносметка.
- От 1 до 4 април Венера е в съвпад с Нептун и е период на сантименталност. Има огромен риск от разочарование в любовта и връзките. 
- От 10 до 29 април мъжете ще се почувстват отслабени, няма да са готови за решителни действия, така че ще трябва да бъдат подтикнати към действие.

Небесните събития през този месец подсказват, че новите отношения може да не продължат дълго, а на съществуващите трябва да обърнете повече внимание. Насочете усилията си към укрепване на връзката, добра комуникация и доверие. 

Докажете любовта си на 16, 17 и 18 април. Правете комплименти на любимия, подарете му нещо красиво, идете на почивка на място, на което отдавна искате. За да зарадвате партньора трябва да положите усилия. 21, 22 и 23 април са изключително подходящи за романтика – посетете уютно кафене или красива изложба. Организирайте си кратко пътуване на 26 и 27 април, ще си прекарате страхотно! Няма как да говорим само за любов, в дните от 28 до 30 април трябва да внимавате в работата с документи, заради ретроградния Меркурий.

Календар за май

За разлика от април, май ще съживи личния ви живот! Време за промени в романтичен план и приятелски отношения. 
Отделете време на приятелите си на 4, 5, 6 и 10 май, а на 12 май организирайте семейно събиране, като изненадате близките си с домашни гозби и грижа. 13, 14 и 15 май са страхотни дни за срещи! Изненадайте половинката като посетите изискан ресторант, така ще вдъхнете нов живот на връзката ви. В следващите дни се посветете изцяло на партньора си и се насладете един на друг. 25 и 26 май са благоприятни за пътуване – избягайте за уикенд от ежедневието.

Мартенски тароскоп за зодия Водолей
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Мартенски тароскоп за зодия Водолей

Автор Мира Маринова