Автор
Ева Григорова

Истинска шампионка: Ивет Горанова грабна победата в "Денсинг старс"

Олимпийската шампионка по карате, Ивет Горанова, тотално остави без думи и журито, и публиката в "Денсинг старс". Бойната чаровница успя да завоюва победата в последния лайв и дори беше аплодирана на крака след зашеметяващото си представяне. Тя и партньорът ѝ на дансинга - Тодор получава четири десетки, като представянето им беше интересна смесица между български народен танц и пасо добле.

View post on Instagram
 

„Свалям ви шапка! Ивет, ти беше точна като часовников механизъм“, каза Галена Великова след спектакъла.

Освен от еуфория, вечерта беше белязана от тъжна раздяла. Актьорът Филип Буков и партньорката му Ралица отпаднаха след околосветското танцово пътешествие. Двамата се представиха с хореография, вдъхновена от Боливуд, но получиха най-малко точки след вота на журито и зрителите. Актьорът не беше в залата заради неотложен работен ангажимент в Габрово, но Ралица се сбогува с предаването за двамата. „Филип вложи сърцето и душата си в танците, до него се чувствах като истинска дама“, каза тя.

Във вторник вечерта 12 двойки обиколиха Земята и я завъртяха по-бързо. Певецът Папи Ханс и Ани ни пренесоха в Буенос Айрес със страстно, помитащо като огън аржентинско танго, и се класираха точно под върха. Веднага след тях останаха поп звездата Дара и Джими, които впечатлиха с оригинален фокстрот и незабравима поддръжка, вдъхновени от магичния Рейкявик. Тв водещата Натали Трифонова и Димитър преминаха като бриз по сцената и очароваха всички с фееричен валс от Амстердам. Отново валс, но инспириран от Рим, танцуваха фолк звездата Емануела и Калоян, и внесоха аристократизъм под прожекторите.

View post on Instagram
 

Ерген №1 Виктор и Михаела рязко вдигнаха настроението с танго от Атина, а певецът Емрах Стораро и Веси - с чарлстон от Истанбул. В околосветското пътешествие скочиха също актьорът Даниел Пеев-Дънди и Елена с танц от Мумбай, певицата Мила Роберт и Кристиан с фокстрот от Ню Йорк, и каскадьорът Валери Григоров и Дорина с африкански плам от Занзибар.