Автор
Ева Григорова

Симона от Hell`s Kitchen порази зрителите с това признание

Зрителите на Hell`s Kitchen определено симпатизират на 20-годишната Симона Манолова от град Смолян. Намират се и такива, които не я одобряват, но те са малко. Тя не е изненадана от обратната връзка и го заявява още във визитката си за предаването.

"Според мен първото впечатление, което хората си правят, като ме видят, е, че съм тъпа, надута кифла и лигава", отсича брюнетката, която има над 20 000 последователи в социалната мрежа ТикТок. Прякорът ѝ е Мони Бонбони, но не защото е специалистка по сладките изкушения, а заради захаросания образ на непораснало дете, който не може да изтрие дори и с професионалното си развитие като брокер.

View post on Instagram
 

Твърде изрисуваният външен вид на Мони не може да прикрие свръх суетата ѝ. "Държа страшно много на външния си вид, защото за мен по корицата посрещат и по книгата изпращат“, избухва с бисер младата дама. Много зрители се нахвърлиха върху Симона още от момента, в който я видяха на екрана. Причината е това, че видимо по лицето ѝ има не малко корекции, а най-ярката са огромните ѝ устни. Зад маската на външния вид обаче се крие нелека семейна драма на момиче от малко населено място и консервативни разбирания. Трогателно искрена и откровена, Симона разказа за перипетиите в живота си.

"Аз съм от едно родопско село и съм мюсюлманка. Моето детство обаче не беше никак розово. Родителите ми са много строги. Любовта, която другите дават на децата си, аз не съм я получила, защото за тях това не е правилното възпитание да покажеш на детето ти, че го обичаш", признава емоционално брокерката, която преди години е работила като хостеса в популярен пловдивски клуб.

View post on Instagram
 

"Ако трябва да бъда честна, от доста години насам те не ме подкрепят в нито едно мое решение", заявява брюнетката.

Затова и тя се оправя сама в живота, макар и да се чувства много самотна. От излъченото към момента в риалитито се загатва за свалка между лудетината и българския готвач от Калифорния Димитър.

Стана ясно кой ще е вероятният победител в Hell's Kitchen
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Стана ясно кой ще е вероятният победител в Hell's Kitchen

Автор Ева Григорова