Автор
Ева Григорова

Наистина ли: Тази участничка от "Ергенът" се е тунинговала специално за Алек

Блондинката Надежда Вишева, която участва в шоуто "Ергенът", се е тунинговала специално за влизането си в риалитито. Последователи на предаването изровиха снимки от сватбата с бившия ѝ мъж – грък, на които се вижда, че натуралният ѝ вид е видимо по-различен от сега.

View post on Instagram
 

Надежда се запознава с бившия си мъж, когато е само на 21 години, като бързо сключва брак с него. Напуска го обаче, когато родителите му започват да я потискат, след като му ражда син. Момчето към момента е 7-годишно, твърдят от „Ергенът”, а се говори, че майка му си е направила поне 5 пластични операции специално заради предаването.

Това, което прави впечатление на първо четене, е носът ѝ. Надежда го е коригирала осезателно. Вместо да накара пластичния хирург да ѝ извая нос по калъп, както правят повечето родни фолк певици и плеймейтки, тя е избрала форма, която изглежда естествено.

View post on Instagram
 

Ако не я е виждал на старите ѝ снимки, човек би могъл да помисли, че не го е рязала. Носът ѝ е с нормална големина, леко вирнат, но не изострен, тънък, къс или с тенденция към изчезване, с каквито напоследък се разхождат повечето родни знаменитости. Запазен е характерният му връх, но са изгладени гърбиците по него. Изглежда и леко стеснен в сравнение с натуралната си форма. Говори се, че, за да постигне този резултат, Надежда е лягала поне два пъти под ножа.

Другата корекция е големината на гръдната ѝ обиколка. Поставено ѝ е значително количество силикон. В сватбения ден деколтето на тогавашната младоженка е почти празно, а сега Надежда има доста апетитни форми. Но и тук не е прекалила. Избрала е размер, който прави впечатление, но все пак остава в границите на добрия вкус. Говори се, че е пълнила и устните си и е коригирала овала на лицето си.

Още една дама остана без роза в „Ергенът“, тя разкри причината за това
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Още една дама остана без роза в „Ергенът“, тя разкри причината за това

Автор Ева Григорова