Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Близнаци, през април доброто настроение и оптимизмът ще се върнат в живота ви

Скъпи Близнаци, през април доброто настроение и оптимизмът ще се върнат в живота ви в голяма степен! Някаква информация ще ви заинтересува, пред вас ще се отворят нови врати, ще се случат неща, които са във ваша полза.

В работата ще има сложен период, тъй като много ситуации предизвикват напрежение в отношенията с колегите, най-вече поради някои наложени промени или поради нарушаване на някои срокове за завършване на работа.  Възможно е да ви се стоварят непланирани разходи, причинени от вашето невнимание. Освен това не поемайте нови финансови задължения.

Звездите ще ви насърчават да опитате нещо ново или да поемете някои рискове. Следователно ще имате възможност да развиете своите умения или да следвате своите мечти и стремежи. Просто трябва да се доверите на собствените си способности и да вземате смели решения. Втората декада на месеца носи засилено главоболие, променливо кръвно налягане и склонност към сезонни алергии.

Вие и вашият партньор вероятно нямате достатъчно време един за друг в момента. Въпреки това, когато сте заедно, и двамата ще се опитате да се възползвате максимално от това. Средата на месеца може да донесе на някои двойки подобрение на ситуацията, но за кратко. Направете всичко възможно да работите за подобряване на връзката си.

Началото на месеца носи нещо ново в областта на партньорските отношения, може да е нов човек или най-малкото промяна в начина на общуване в отношенията. Мнозина ще са последвани от добро настроение, но и възможности за начало на нови емоционални истории, старайте се да сте колкото се може повече да сте в движение, с компания, на излети. В близко бъдеще много от вас ще бъдете докоснати от стрелите на Купидон и ще се почувствате на деветото небе.