Автор
Антония Михайлова

Как различните зодии съсипват живота си

Екстрасенсът и таролог Аделина Панина споделя пред Wday.ru върху кои свои недостатъци конкретно трябва да поработят представителите на различните знаци от зодиака, за да привлекат щастието и да накарат живота им да заблести с нови ярки цветове.

Овен

Убедени сте, че не печелите достатъчно пари. Че работата ви не е достатъчно престижна. Че дипломата ви не става за нищо. Не си гласувате достатъчно доверие, затова работите неуморно. И това е повод за гордост, но в същото време ви лишава от възможността да се насладите на радостите от живота и личната ви свобода.

Телец

Обществото ви е промило мозъка, за да повярвате, че има график, който трябва да следвате. Постоянно се притеснявате, че не може да се впишете в него и че времето лети. Но наистина, ако сте в зряла възраст и все още не сте обвързани, ако не сте се дипломирали по специалността, за която винаги сте мечтали, ако все още не живеете в собствен дом, все още имате време да подредите всичко. Напразно се тревожите, че нямате шанс за нищо. Както се казва в една велика мъдра книга, "има време за всичко и срок за всяка работа под небето".

Близнаци

Всички ви смятат за възрастни и мъдри, но вие изобщо не се чувствате такива. Усещате се като все още малко дете, което се опитва да разбере накъде да поеме в живота си. Но, честно казано, нямате представа. Достатъчно е просто да продължите напред и да обогатявате знанията и преживяванията си с нови светове и емоции. Вие сте изключително интересен знак, който постоянно има желанието да надгражда и да търси себе си.

Рак

Придавате твърде голямо значение на любовта. Мислите, че ако все още сте необвързани или връзката ви се проваля, животът няма смисъл. Но има много други области в живота ви, в които успявате. Спрете да обръщате внимание на частта от него, която все още не е придобила форма. Помнете, че най-хубавите неща тепърва предстоят.

Лъв

Имате твърде високи очаквания към себе си и хората около вас. Ето защо се обграждате с толкова успешни хора. Но тъй като всичките ви приятели постигат успех, понякога се чувствате сякаш изоставяте. Не забравяйте, че всеки има свой собствен път. Вие сте напълно различни хора със съвсем различни цели.

Дева

Девите често се давят в негативните си мисли. Вместо да се насърчавате и възнаграждавате, когато постигнете нещо значимо, вие прекарвате време в самообвиняване и самокритикуване за всеки малък неуспех. Вие сте най-големият си враг, а не най-добрият си приятел, какъвто трябва да бъдете. И определено имате нужда от някой достоен другар, на когото да се облегнете в труден момент.

Везни

Животът ви не върви точно по начина, по който сте си го представяли или планирали, и това ви плаши. Но отклонението от курса не винаги е лошо нещо. Това може да е най-хубавото нещо, което някога ви се е случвало. Животът е непредвидим. Не можете да планирате всяка стъпка. Трябва да се научите да приемате всяко предизвикателство. Бъдете сигурни, че всичко, каквото ви се случва в живота, не е случайно, прави ни по-мъдри и добри.

Скорпион

Струва ви се, че унищожавате всичко хубаво, което животът ви носи, но това съвсем не е така. Връзката приключва. Семействата се разпадат. Уволнени от работа. Това, че изпитвате провал, не означава, че вие ​​сте причината за него. Понякога нежеланите от нас събития ни откриват пътя към новото и по-добро начало.

Стрелец

Обграждате се с грешните хора. Карат ви да се чувствате сякаш не сте достатъчно добри, че не си достоен за тях. Трябва да се отървете от тези токсични хора, дори ако между вас има дълга история. Дори да ги обичаште. Трябва да направите най-доброто за собственото си психично здраве.

Тези зодии ще поемат рискове през тази година
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Тези зодии ще поемат рискове през тази година

Автор Евелин Попадийна

Козирог

Може би родителите ви са искали да учите друга специалност. Може би вашите приятели ви казват, че никога няма да успеете. Или може би не правите точно това, което искате на работното си място. В края на деня трябва да запомните, че не можете да угодите на всички. Някои хора никога няма да ви разберат. Но трябва да продължите и да правите това, което ви носи, на вас, а не на някого друг, чувството за щастие и удовлетворение.

Водолей

Често се чувствате сякаш предавате себе си. Все още не сте точно там, където искате да бъдете, и се страхувате, че ще останете на това място завинаги. Но не забравяйте, че е нормално понякога нещата да се случват по-бавно. Отнема време, за да постигнете мечтите си. Не можете просто да щракнете с пръсти и да успеете. Трябва да останете търпеливи.

Риба

Изпитвате носталгия и чувствате, че животът ви е бъркотия, защото животът става много по-сложен с напредване на възрастта. Не виждате приятелите си толкова често, колкото преди време. Не спите много. Не се чувствате толкова енергични, колкото тогава. Но това е част от израстването. Вие не сте се провалили. Вие сте на правилния път към израстването и осъзнаването, че животът тече и се променя, и че всеки миг трябва да се цени и живее пълноценно.