Автор
Веселина Петрова

Къде изчезна брачната халка на принц Уилям?

През последните седмици около британското кралско семейство буквално ври и кипи от теории, коментари и съмнения... Причината за това е свързана с изчезването на Кейт от обществения живот за твърде дълго време.

Появиха се всякакви слухове - от този, че здравословното ѝ състояние е много лошо, през предположението, че Уилям е изневерил и Кейт е в депресия, до последния - че принцесата не може да се справи със стреса след претърпяната коремна операция.

А сега се появи още една конспиративна теория. Наблюдателни фенове на семейството се запитаха защо принц Уилям не носи брачна халка.

принц Уилям
принц Уилям

Всъщност в този факт няма нищо странно. 41-годишният Уилям явно е един от най-натоварените в момента и физически, и психически, заради болестта на баща си и възстановяването на Кейт. Той обаче се държи доста мъжки, продължава да излиза за кралски ангажименти.

Всъщност, казват кралските експерти, Уилям никога не е носил брачна халка. Още преди сватбата му с Кейт през април 2011 г., дворецът потвърди, че принцът няма да носи пръстен.