Автор
Веселина Петрова

Бившият кралски иконом за Кейт: Без нея семейството е свършено

Пол Бърел, който е бил иконом на принцеса Даяна, коментира ширещите се теории на конспирацията, свързани със състоянието на Кейт. Бърел твърди, че без Кейт "кралското семейство е свършено", пише "Мирър". Пол коментира темата пред TMZ Investigates, подчертавайки, че е голям почитател на принцесата. Той заявява още, че британското кралско семейство би се разпаднало без нея.

Кейт Мидълтън
Кейт Мидълтън
GettyImages

„Искам те да преодолеят тази криза. Искам да покажат на света, че всичко е наред в дома на Уелс и искам те да вървят напред, защото те са нашата надежда за бъдещето. Без тях - без Кейт - кралското семейство е свършено.", казва още Бърел.Пол е работил за кралското семейство - първо за Даяна, а после и като иконом на принц Чарлз от 1987 г. Той остава в семейството до смъртта на Даяна през август 1997 г. Преди да загине, принцесата е заявявала, че Пол е бил „единственият мъж, на когото е имала доверие“.Той разкрива в публикации, че принцеса Даяна го е наричала нейната„скала“, когато времената са били трудни.

Майката на лейди Ди обаче не приема иконома толкова лесно и е на мнение, че той просто иска да се възползва от Даяна и нейната известност.