Автор
Ива Петрова

Башар Рахал смени Райна с 27-годишната Любомира Башева?

Снимка на Башар Рахал, на която нежно е прегърнала актрисата Любомира Башева, завихри спекулации дали той отново е намерил любовта след раздялата си с манекенката Райна.

Това не е първата обща снимка, на които двамата актьори са опасно близки, в профила на Рахал. Досега обаче фотографиите винаги са били придружени с текст, в който той ни подканя да гледаме постановката, в която двамата играят. За първи път днес Башар просто е сложил едно червено сърце вместо думи под фотото.

Hotnews.bg припомни, че той се раздели с манекенката Райна преди точно година и оттогава не е продумвал за жена до себе си. Рахал винаги е излизал с доста по-млади дами, като Любомира Башева е само на 27 години и е малко по-голяма от дъщерите на актьора. Когато се раздели с Райна, тя беше на 33 години, а Башар ще стане на 50 през есента.

View post on Instagram
 

Башева стана национално известна със сериала "Откраднат живот" като доктор Нора Чилингирова. Не обича да говори за личния си живот, защото е дете на Камелия Игнатова, световен шампион по художествена гимнастика в ансамбъла, а нейна леля е Лили Игнатова.