Автор
Антония Михайлова

Как изглежда днес най-известната "любовница на милиардерите" от 70-те - 67-годишната Джери Хол

Тя е американска актриса и модел, известна още "любовницата на милиардери". Нейното име е Джери Хол. Неувяхващата блондинка е позирала многократно за кориците на световноизвестни списания и е била лице на марки като Revlon, Saint Laurent и Chanel. Прочута е с романите си с бизнесмени и рок звезди, сред които Мик Джагър, от когото има четири деца.

Джери Хол е родена в Тексас. На 16-годишна възраст се премества в Париж, където наема апартамент с певицата Грейс Джоунс и актрисата Джесика Ланг. Във френската столица тя бързо постига успех. До 1977 г. украсява 40 корици на модни издания, включително Vogue и Cosmopolitan. Нейният висок ръст, дълга руса коса и магнетизъм я превръщат в един от най-търсените модели. През 80-те години тя започва да получава и покани за малки роли в киното, а през 1990 г. се появява на театралната сцена с главната роля в пиесата „Автобусна спирка“.

View post on Instagram
 

Дългокраката блондинка винаги се е радвала на вниманието на противоположния пол. Навлизането ѝ в светското общество до голяма степен се дължи на връзките ѝ с влиятелни мъже. В началото на кариерата си амбициозният модел излиза с модния илюстратор Антонио Лопес. Именно той се явява като мощен трамплин на Джери към света на модата.

Кариерата ѝ на модел започва през 1975 г., след като тя се появява на корицата на албума на рок бандата Roxy Music. Скоро младата жена започва романтична връзка с фронтмена на групата - Брайън Фери, а пет месеца по-късно двамата вече са сгодени. По това време Хол е на 19, а Фери - на 40. През 1977 г. обаче манекенката прекъсва връзката си музиканта, а година по-късно е видяна заедно с друг рок изпълнител - фронтмена на Rolling Stones - Мик Джагър.

View post on Instagram
 

Романсът между двамата продължава повече от 20 години, по време на които се раждат четирите им деца. През 1990 г. Джагър и Хол вдигат сватба в Бали. Английският съд обаче не признава този брак, обявявайки го за невалиден.

Независимо че е обвързана обаче, Джери Хол има таланта да привлича като магнит към себе си най-успешните и богати мъже. Това е причината да ѝ бъде лепнат етикета „любовницата на милиардерите“. Още по време на връзката си с Джагър Хол започва кратка, но страстна афера с британския богаташ, бизнесмен и коневъд Робърт Сангстър, който също е женен по това време. По-късно моделът признава, че това е нейното отмъщение за изневяра на Мик Джагър. Планът ѝ проработва и Мик я моли да се върне при него. Двамата се събират отново.

View post on Instagram
 

Въпреки твърдението на Джери, че това е била единствената ѝ изневяра по време на съвместния ѝ живот с Джагър, има изписани колони за публичните ѝ флиртове с могъщи мъже, сред които лорд Нейдпат и граф Адам Замойски.

След като се завръща в обятията на Джагър, Джери Хол осъзнава, че той никога няма да се промени. Влюбените се разделят завинаги през 1999 г., след като красивата блондинка научава, че бащата на децата ѝ очаква дете от друга жена. След като се разделя с фронтмена на Rolling Stones, Хол имала още няколко краткотрайни афери с милиардери. Малко след раздялата си с Мик тя се озовава на круиз с яхтата на съоснователя на Microsoft - Пол Алън.

View post on Instagram
 

В продължение на две години Джери излиза и с бизнесмена Уоруик Хемсли, но връзката им приключва заради голямото разстояние помежду им - собственикът на милиардно състояние живее в Австралия, а моделът няма желание да се мести там завинаги.

През 2016 г. Джери Хол се сгодява за милиардера Рупърт Мърдок, който тогава е на 85 години. През 2023 г. двамата се развеждат. Медийният магнат е сред стоте най-богати хора на планетата, Forbes оценява състоянието му на $18,9 млрд. 92-годишният милиардер се сгоди за бившата тъща на Роман Абрамович - 67-годишният руски молекулярен биолог Елена Жукова. Очаква се сватбата им да се състои в лозето в имението му в Калифорния тази година.

Що се отнася до Джери Хол, засега тя е взела решение да пази личния си живот далеч от любопитните очи. Но няма съмнение, че дори и на прага на 70-те тя все още притежава онзи чар, с който би могла да накара сърцето и на най-студения мъж да затупти лудо по нея.

Никога не е късно да си потърсиш щастието: Рупърт Мърдок се разведе на 91 г.
НОВИНИ
Автор Теодор Муховски

Никога не е късно да си потърсиш щастието: Рупърт Мърдок се разведе на 91 г.

Автор Теодор Муховски

Неотдавна Джери Хол беше снимана в Париж с дъщеря си. Моделът изглеждаше изключително стилна и елегантна, облечена в бежов тренч, червени ботуши и дамска чанта в цвета на връхната ѝ дреха. Разпуснатата ѝ руса коса падаше на гъсти букли върху раменете.

Наследничката на Хол - Джорджия Мей, също изглеждаше не по-малко изискана и стилна от майка си, облечена с кожено късо палто, чанта като на майка си, но в различен нюанс, и обувки на висока платформа. Самата Джери Хол пък привличаше погледите с естествената си красота и непринуденост. Неведнъж тя е призанавала, че не се интересува от пластична хирургия и не се стреми към вечна младост, за разлика от много свои връстници. Моделът смята, че истинската красота не се измерва в годините или в килограмите, а в усмивката и чистотата на сърцето, отразено в непринудения чар на лицето.

View post on Instagram