Автор
Ева Григорова

Емрах Стораро налетя на красивата Веси, тръгна да я целува (СНИМКА)

Личи си, че Емрах Стораро е хлътнал до уши по учителката си по танци.

Красивата Веси определено привлича мъжете и е нормално малкият син на Тони Стораро - Емрах, да си пада по нея. Той разкри истинските си чувства и по време на снощния лайф. Направи такива неща, с които унизи танцьорката и тя видимо му се ядоса. Говори се, че след случката може да пожелае да не танцува вече с него.

View post on Instagram
 

"Иска ми се да я целуна, но в името на шоуто не си го позволявам", призна Емрах по време на репетициите с Веси. Но малко по-късно, по време на официалния лайф, той издебна партньорката си и понечи да я целуне по устата. Със сигурност Веси не очакваше тази негова прекалена реакция и меко казано беше в шок, като си личеше, че по-скоро ѝ беше неприятно.

Последвалите коментари на водещите Краси Радков и Алекс Раева, както и на журито, които вече започнаха да кроят планове за сватба, още повече засрамиха учителката. Към момента Веси не издава с нищо, че има любовни трепети към Емрах и е доста вероятно да е имала сериозен разговор с него след края на вечерта.

View post on Instagram
 

Интересното в случая е, че от самото начало познати и колеги на Емрах изразиха подозрения, че той ще накара невинната Веси да се влюби в него. Това бил негов запазен номер и винаги си набелязвал някое момиче, от което има ползва в дадения момент.

Емрах Стораро разгневи мрежата: Пак превиши скоростта
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Емрах Стораро разгневи мрежата: Пак превиши скоростта

Автор Ива Петрова