Бързи, лесни, вкусни и здравословни - това са бисквитите с моркови и Philadelphia крем!

Време за подготовка: 15 минути
Време за готвене: 25 минути
Порции: 12 бисквити

Продукти:
90 г овесени ядки
120 г бадемово брашно
110 г кокосова захар
75 г брашно
1 ч.л. бакпулвер
1 ч.л. канела
½ ч.л. джинджифил
120 г нарязани орехи пекан
40 г стафиди
180 г настъргани моркови
1 яйце
125 мл зехтин

За крема:
300 г крем сирене Philadelphia Original XL
1 ч.л. настъргана лимонова кора
3-4 с.л.  пудра захар

Печени орехови ядки за сервиране

Начин на приготвяне:
Загрейте фурната до 180 градуса.
Настържете почистените моркови на едро ренде и оставете настрана.
В голяма купа сложете овесените ядки, бадемовото брашно, захарта, бялото брашно, бакпулвера, канелата, джинджифила, орехите и стафидите и смесете.
Добавете настърганите моркови, яйцето и зехтина и разбъркайте до пълното смесване на продуктите.
В тава покрита с хартия за печене с ринг оформете 12 бисквити. Печете 25 минути, докато станат златисти и хрупкави.

За крема в купа сложете крем сирене Philadelphia, добавете лимоновата кора и захарта и разбъркайте.
Намажете охладените бисквити с крема, поръсете с орехи и сервирайте.