Автор
Ева Григорова

Супер ъпгрейд: Вижте огромната нова яхта на Дейвид Бекъм

Дейвид Бекъм бе щракнат от папараци заедно със съпругата си Виктория, докато релаксираха на борда на огромна суперяхта край бреговете на Маями. Тя е истински втори дом за двойката и четирите им деца.

Впечатляващо изглеждащият плавателен съд, за който се смята, че струва 16 милиона паунда, е значително подобрение в сравнение с предишната 100-футова яхта на семейството, която беше на стойност 5 милиона паунда. За нея се твърди, че е закупена от 48-годишния Бекъм през 2022 г.

Новата яхта а може да се похвали с три широки палуби и огромно пространство за почивка. Смята се, че плавателният съд е с марка Riva, 130 Bellissima, а в него има собствен гараж, джакузи на горната палуба и платформа за плуване на долната палуба.

Не е известно дали яхтата е собственост на бившия футболист или е наета от него, но на нея е изписана думата Seven - препратка към номера на Бекъм в Манчестър Юнайтед и отбора на Англия и второто име на неговата дъщеря Харпър Севън.

Възползвайки се от допълнителното пространство, Бекъм и съпругата му бяха видени да си правят слънчеви бани, докато пролетните температури по крайбрежието на Персийския залив продължаваха да се покачват.

Твърди се, че футболната легенда се е поглезил с първата си яхта за 5 милиона паунда през 2022 г., след като е бил вдъхновен от морските си разходки с близките си приятели сър Елтън Джон и Дейвид Фърниш, които често си правят морски почивки. Източник каза пред The Sun по това време: „Дейвид разгледа някои яхти през лятото и реши да се поглези. Той сам помогна за проектирането на лодката и беше невероятно практичен във всичко. Това не е супер яхта в стил олигарх, но все пак е доста лъскава според стандартите на всеки. Той беше вдъхновен след ваканция с Елтън и Дейвид на тяхната лодка и обича живота във водата. Ще има зона за гмуркане с шнорхел, а лодката ще бъде брилянтна база за целия клан Бекъм, за да прекарат вълшебни ваканции в чужбина.“