Автор
Ева Григорова

Мария проговори за Миро: Той е рядко добър човек

Мария за пореден път е във вихъра на любовта с третия си съпруг Мирослав, буквално месец след като се разчу, че е подала молба за развод. Двамата обаче отново са се събрали и макар в медиите да се говореше, че в момента има друг мъж до нея, всъщност се оказа, че тя си е все така с Миро, за когото точно преди година стана ясно, че ѝ е посегнал.

View post on Instagram
 

В подкаста "Не съм такъв човек" секси миньончето говори за участието си в "Като две капки вода", но неизбежно в него беше засегната и темата за слуховете, че Мария е търпяла насилие от съпруга си. Тя отговори, че двамата са имали всякакви моменти, но че никога не е казвала публично, че той ѝ е посегнал. "Такава информация никога не е излизала от нашия дом и от нас", категорична е Мария, която дълго време пазеше мълчание по темата. Но е факт, че Мирослав прекара известно време в ареста след обвинение за побой и заплахи за убийство. Въпреки всичко обче, фолкдивата го нарича "рядко добър човек", защото ѝ е "гръбче" и се грижи както за нея, така и за Марая.

View post on Instagram
 

Мария сподели и че изобщо не се замисля да има второ дете, защото за нея най-големият приоритет е работата ѝ. "Сега ми е време да слагам секси роклите", заяви тя, решена че никак не ѝ се слиза от сцената.

Също така сподели и че безкрайно се гордее с дъщеря си Марая, която не е идвала да я гледа на живо в "Като две капки вода", защото е много ангажирана в училище.