Автор
Ива Петрова

Мария и Миро: Вместо развод, любовта им процъфтява

Миро, съпругът на Мария, наистина я подкрепи като седя в публиката на "Като две капки вода" по време на изпълненията на живо в понеделник вечер.Така третият съпруг на певицата потвърди спекулациите, че двамата отново са се събрали, след като изпълнителката категорично потвърди само преди месец, че е в процес на развод. Това щеше да е трети развод за нея. Първият ѝ брак е с бащата на дъщеря ѝ Марая, вторият бе с Х. Гущеров. Днес и двамата бивши на фолкаджийката имат семейства и деца. "Подадох молба за развод по взаимно съгласие. Приключили сме нашите взаимоотношения. Надявам се да съм оставила само хубави следи след себе си", каза в интервю за "Уикенд" миньончето, което бе жертва на домашно насилие от страна на бизнесмена, пише Hotnews.bg.

View post on Instagram
 

На 11 март вечерта тя спечели първото място с имитация на американската певица Doja Cat и изпълнението на хита „Woman“. „Това беше най-сериозната заявка, която видях тази вечер. Изглеждаше страхотно“, сподели Димитър Ковачeв - Фънки за имитацията ѝ и шокира феновете на предаването.

Голяма новина след изпълнението на победителката обаче обяви водещият Димитър Рачков. Той опита да се пошегува с разголения тоалет на фолкаджийката, която показваше плът обилно и обяви, че мъжът ѝ си бил тръгнал от публиката в шоуто ядосан. Така стана ясно, че Миро и Мария продължават да са заедно, а след неделната вечер вече няма съмнения.

На 25 март Миро седеше в публиката на Капките до друга певица от фолксредите - Преслава, която бе с дъщеря си Паола.