Автор
Ива Петрова

Защо Брад Пит се отказа от децата си?

Бракоразводната битка между Брад Пит и Анджелина Джоли май отива към своя дългоочакван край. Според информации в световните медии актьорът се е отказал от искането си за споделено попечителство над децата, които има с бившата си съпруга.

Източник на изданието Daily Mail твърди, че Пит и Джоли, които се съдят от 2016 г., в момента водят преговори и са близо до финалната права в епичната си съдебна битка.

Един от факторите за решението на Брад да се откаже от попечителството най-вероятно е, че три от децата на Пит и Джоли вече са пълнолетни. 17-годишната Шайло и 15-годишните Нокс и Вивиен все още нямат навършени 18 години. Шайло ще стане пълнолетна през май.

Напоследък се говори, че по-големите деца - 22-годишният Мадокс, 20-годишният Пакс и 19-годишната Захара - са в трудни отношения с Брад и като възрастни, в очите на закона, вече не са обхванати от никакви споразумения за попечителство.

View post on Instagram
 

Твърди се, че осиновеният син Пакс не е разговарял с Брад Пит от бурната кавга в частния самолет, която сложи край на брака на Пит и Джоли, и се твърди, че вече дори не смята Брад за свой родител.

През 2020 г. в личния си профил в Instagram Пакс нарече Брад "задник от световна класа" и "подъл човек, който кара четирите му най-малки деца да треперят от страх". В поста си Пакс написа още: "Ти отново и отново доказваш, че си ужасен и презрян човек. Никога няма да разбереш вредата, която си нанесъл на семейството ми, защото не си способен да го направиш."

Захара също явно не таи топли чувства към баща си и вече се представя като Захара Джоли, а не Захара Джоли Пит, както е законното ѝ име, пише Актуално.