Автор
Кристина Кирова

Ретрограден Меркурий до 25 април: Ето какво ще се случи на всяка зодия

Човек и добре да живее, все някога го застига ретроградният Меркий. За съжаление това се случва сравнително често и всеки път си носи своите неприятности и очарователни особености. Ето какви ще бъдат те точно сега - от 1-ви до 25-и април:

Според звездите, април ще бъде като незабравимо, вълнуващо пътуване за всички зодии. Меркурий е в Овен и това означава, че всяко действие, свързано с бъдещето и всякакви планове, които кроите и осъществявате, ще ви водят към миналото и ще изискват да се поучите от предишни събития.

Ще се наложи да се вгледате внимателно в действията си, които под влиянието на Овена, е възможно да бъдат прибързани и пламенни. Добрата новина е, че ще бъдете много решителни. Съответно ще трябва да подхождате с голямо внимание и ще ви е необходимо повече търпение.

Ще се случи рязко развитие - затегнете коланите

По време на ретроградния Меркурий може да ви се струва, че сте в застой. Колкото и да сте решителни и да взимате смели решения. Възможно е да ви липсва търпение, възможно е да усещате нежелано забавяне. Независимо дали става дума за някакъв нов проект, работа, с която сте се захванали или за любовна връзка. Ще изглежда така сякаш очаквате отговор от другата страна, че нещо по веригата се бави, но всичко ще се развие рязко на 25-и април, когато Меркурий ще излезе от ретроградното си движение.

Вселената сякаш ще подбутне събитията да се развиват бързо, може да получите помощ от неочаквано място, всичко ще се подреди буквално изведнъж, ще постигнете набелязаните цели.

Кога Меркурий ще отпусне напълно хватката си?

Най-трудният период е в момента - от 1-ви до 6-и април, тогава той ще бъде "обездвижен" на 26-27 градуса в Овен. Планетата ще достигне тези градуси отново на 13-14 май, което означава, че ситуациите, които сега са проблематични за вас, най-вероятно ще бъдат разрешени към средата на май.

В едно можете да бъдете сигурни и то е, че Вселената е замислила нещо за вас и то е най-доброто. Дори ситуацията да ви изглежда трудна, знайте че ще бъде разрешена главозамайващо бързо и всичко ще се нареди по отличен за вас начин.