Автор
Евелин Попадийна

Внимавайте, дами: Мъжете от тези 2 зодии най-много изневеряват

Вярвате или не, още от дълбока древност хората съдят по звездите за куп неща – създаване на поколение, поличби, изход от битки. В наши дни астролозите не спират да правят проучвания за зодиакалните знаци. Последното такова е свързано със зодиите, които най-много изневеряват на половинките си. Имайте едно на ум – почти винаги изневеряват.

Всъщност, зодиите които са склонни към изневяра, са онези, които жадуват за независимост и свобода. Те постоянно мислят, че връзките им пречат, че са принудени да живеят в граници и лишения. Астролозите смятат, че сред мъжете в зодиака се отличават двамата кръшкачи.

Близнаци

Близнаците са въздушен знак, те са комбинация от противоречия в един човек. При тях изневярата се случва, поради несигурност относно избора им. Има представители на тази зодия, които са свикнали да живеят двойнствен живот, точно затова не биха отказали такава тръпка. Имайте предвид обаче, че ако вие ги предадете, няма да ви простят!


Стрелец

Най-независимият от всички представители на зодиака е Стрелецът. Ще започнем с това, че изначало огнените знаци не са привлечени към брака и семейството. Добавяме и възможността неговите вкусове и идеали да се променят заедно с отношението му към партньора. Стрелците могат да изневеряват само ако има емоция и страст, способни са да си признаят, че любовта вече я няма и да си тръгнат.

Мартенски тароскоп за зодия Риби
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Мартенски тароскоп за зодия Риби

Автор Мира Маринова