Автор
Евелин Попадийна

Истински късметлии: 3 зодии, които ще измамят ретроградния Меркурий

Тази седмица ще бъде трудна и емоционална, предупреждават астролозите. Това се дължи на ретроградния Меркурий, който ще продължи чак до 25 април. Неговото влияние ще се отрази върху представителите на всички зодии. Специалистите обаче споделят, че има надежда за три зодии, които ще успеят да надвият капризния Меркурий.

Овен
Докато представителите на останалите зодии преживяват сътресения, заради обърнатото движение на Меркурий, Овните са готови да излязат като победители от всяка ситуация. По-добре не губете време, а действайте.

Скорпион
Скорпионите се отличават със своята решителност, особено в първите дни на април никой няма да може да ги спре! Ще могат да се възползват от максимума на работния си пламък, но е добре да внимават да не прегорят. Желателно е внимателно да планират времето си.

Водолей
Представителите на този знак могат да очакват много нови възможности. Въпреки ретроградния Меркурий, имат възможността да се пробват в нещо ново без никакви притеснения. Нужно е да се потопят в процеса, да задоволят интереса си и чак след това да очакват награда. Ако обаче са изправени пред важен избор е по-добре да не взимат съдбоносни решения.

Априлски тароскоп за зодия Лъв
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Мира Маринова

Априлски тароскоп за зодия Лъв

Автор Мира Маринова