Автор
Ева Григорова

Десита с разтърсващи думи за песента си с Денис Теофиков: Слушала я е на гроба му

Десита, която е една от любимките сред младите надежди на попфолка, направи разтърсващо признание за дуетната ѝ песен с покойния Денис Теофиков. Двамата работели върху парчето, докато той все още беше жив, но уви - така и не успели да го завършат. Певицата обаче направила всичко възможно дуетът им да излезе, повече от 2 години след смъртта му, в негова памет.

View post on Instagram
 

Смъртта на Денис е единственото емоционално сътресение в живота на певицата, признава самата тя в подкаст на Александър Влог. "Съжалявам, че не успяхме да направим дуетната си песен, докато той беше жив. Много сила ми костваше аз да я осъществя, след като вече него го няма", споделя Десита за Денис. Признава, че успяла да пусне проекта благодарение на неговите родители, с които имали специална връзка. Откровена е, че много хора я нападнали и обвинили, че го е направила за слава и дивиденти, но както самата тя казва - не е изкарала нито лев от проект, а единствено е влагала. Направила всичко, заради обичта и уважението си към Денис.

View post on Instagram
 

Десита шокира зрителите и с признанието, че направила премиерата на песента на гроба на Теофиков. А причината е меко казано емоционална и трогателна - за да я чуят за последен път заедно.