Автор
Ева Григорова

Алекса още не може да преодолее загубата на Денис Теофиков

На днешния ден преди 2 години младият талантлив певец Денис Теофиков изгуби живота си, а близките му продължават да скърбят за без време отишлия си младеж. 

Талантливият изпълнител загина след падане от 7-ия етаж в малките часове на 24 октомври 2021 година в столичния "Цариградски комплекс" и не можа да навърши 22. Какво точно се е случило в злощастната нощ, никой от присъстващите не каза публично, а само пред полицията. 

View post on Instagram
 

Разследващите пък, които близо 2 г., работеха над случая, стигнаха до заключението, че младият певец сам е скочил и е сложил край на живота си. Близките му, в това число и последната му приятелка Алекса, не обелват и дума за самоубийство. 

Тя още днес сутринта напомни за тъжната годишнина: Въпреки времето, което измина, болката не намаля, празнотата не се запълни, раната не се затвори! Кърви и боли, без теб, без очите ти, без ръцете ти, без любовта ти! Липсваш ми всяка една секунда….Любовта ми, тя е тук за теб до последният удар на сърцето ми! Днес стават две години, две проклети години без теб...мили мой Денко! Първа и последна любов...Обичам те и така ще е до края! Почивай в мир любов моя!"

View post on Instagram
 
Окончателно - Денис Теофиков се е самоубил
НОВИНИ
Автор Ива Петрова

Окончателно - Денис Теофиков се е самоубил

Автор Ива Петрова