В това блюдо с чедър и риба тон са вплетени пресни зеленчуци, гарнирани с мека риба тон и наситения вкус на чедър Castello®. Насладете се на свежест и изискан вкус някоя пролетна вечер и на обяд в градината или на терасата.
Необходими продукти:
1 бр. зрял чедър Castello®
риба тон консерва
боб едамаме
нахут
репички
зехтин
![](https://new.sportal365images.com/process/smp-images-production/woman.bg/08042024/74726679-a7b6-495c-8767-6a793ea64c39.png?operations=fit(1100:608))
Приготовление:
Поднесете и оформете всички продукти на дъска и в чиния за сервиране. Нарежете една част от чедъра на кубчета. Сложете в чинията от него, едамамето, няколко резена репички, нахут и залейте със зехтин. Сервирайте с чаша от любимото ви бяло вино.