Нашата рецепта за карпачо от авокадо със зрял чедър Castello® е идеалното предястие за вечеря. Меката кремообразна текстура на авокадото контрастира на по-ронливия чедър с деликатни кристали, образувани в процеса на зреене, а соления му вкус и ядкови нотки чудесно овкусяват карпачото от авокадо.

Необходими продукти:



2 бр. узряло авокадо
75 г зрял чедър Castello® 

2 с.л. лимонов сок

2 с.л. зехтин

1 малка глава червен лук

сол

черен пипер

Приготовление:

• Нарежете авокадото на тънки филийки и го подредете в чиния за сервиране.
• Овкусете с малко лимонов сок и зехтин авокадото.
• Натрошете чедъра с помощта на нож за сирене.
• Гарнирайте авокадото с тънки резенчета червен лук и подправете със сол и черен пипер и парченца зрял чедър Castello®.

(платено съобщение)