Автор
Ива Петрова

Гала втрещи мрежата: Показа шестия си пръст (Снимка)

Гала шокира мрежата със снимка, показваща ръката ѝ не с пет, а с цели шест пръста. Явно и тя е започнала да залита по фотошопа, подобно на други родни знаменитости.

След като блондинката от Плевен публикува снимка, на която е с панелиста Георги Блажев, половинката му Ива Папазова и бебето им, тя разбуни духовете, предизвиквайки смях и подигравки в интернет пространството. А причината е повече от забележителна - заради злополучна обработка на кадъра телевизионната звезда се е сдобила с един пръст в повече.

View post on Instagram
 

"Уау! Не съм видяла Гала да има повече пръсти. Явно нещо е обработвала снимката и си е клонирала ръката. Ужасно смешно е!", подиграват се в Инстаграм последователите ѝ.

Вероятно Гала не е харесала нещо в ръцете си и при обработката е направила гафа.

Ето коя красавица може да вземе стола на Гала
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ето коя красавица може да вземе стола на Гала

Автор Ива Петрова

Първоизточник на снимката е жената на Блажев - Ива Папазова. Тя очевидно не е видяла издънката, тъй като с гордост не пести хвалебствия към шефката си.

"Изненадахме тати на работа. Благодаря на "На кафе", че ми дадоха повод да сложа грим в девет сутринта и да завъртя буклата. Гала, ти си събитие всеки път, когато човек те срещне", написа актрисата.