Автор
Антония Михайлова

Тежко болният Брус Уилис се появи публично за първи път от много време

Холивудският актьор Брус Уилис, който страда от деменция, се появява все по-рядко, откакто стана ясно за неговата диагноза.

Наскоро обаче звездата от филма „Умирай трудно” беше забелязан публично за първи път от декември миналата година. Папараци заснеха 69-годишния Уилис след разходка с асистента му в района Шърман Оукс в Калифорния.

На кадрите бившият съпруг на Деми Мур е седнал в кола, облечен в тъмносин пуловер и червена тениска.

На една от снимките са уловени следи на тъга върху лицето на актьора. „Сърцераздирателно е това, което му се случва“, коментират фенове. Снимката е публикувана от The Mirror.

Обичта и уважението са вечни: Деми Мур отпразнува 69-ия рожден ден на Брус Уилис (нови снимки)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Обичта и уважението са вечни: Деми Мур отпразнува 69-ия рожден ден на Брус Уилис (нови снимки)

Автор Ева Григорова

Припомняме, че за тежкото заболяване на Уилис стана известно преди две години. Тогава близките на актьора разкриха, че е бил диагностициран с афазия, една от най-сложните форми на деменция. Именно заради здравословния проблем, Брус обяви края на филмовата си кариера.

Любимецът на поколения киномани е загубил способността си да говори свързано и признаците на деменция бързо прогресират. Въпреки това всички членове на семейството на актьора, включително и бившата му сюпруга - Деми Мур, са неотменно до него и го подкрепят във всичко, прекарвайки възможно най-много време с него.

View post on Instagram