Автор
Ева Григорова

В битка с деменцията: Дъщерята на Брус Уилис Скаут сподели нови снимки на татко

Скаут Уилис, 32-годишната дъщеря на Брус Уилис, наскоро сподели интимна и трогателна снимка, която улавя връзката ѝ с баща ѝ. Трогателният фотос показва Скаут, уютно сгушена до Брус, който сякаш лежи в леглото. 

Този нежен момент беше придружен от прочувствен статус на Скаут: „ГОЛЯМА ГОДИНА ЗА SCOUTER, ДОБРЕ ДОШЛИ В РАДОСТТА“, отразявайки нейната привързаност и оптимизъм. 

Брус Уилис, известен с емблематичните си роли в "Умирай трудно", "Шесто чувство" и "Криминале", преди години бе женен за майката на Скаут - Деми Мур.

Бракът им, продължил от 1987 г. до 2000 г., беше важна глава в историята на Холивуд и дори след раздялата си Брус и Деми останаха приятелски настроени. Бившата двойка споделя три дъщери: Румър - на 35, Скаут - на 32, и Талула - на 29,

През 2007 г. животът на Брус претърпя нов обрат, когато той започна да се среща с модела Ема Хеминг. Връзката им прерасна в брак през 2009 г. и оттогава те имат две дъщери, Мейбъл - на 11, и Евелин - на 9. Празнувайки тяхната вечна любов, Ема отбеляза 16-ата им годишнина от сватбата с трогателна публикация в Instagram, пълна с нежни снимки и искрено послание за съпруга си.

През март 2022 г. семейството на Брус направи важно съобщение относно здравето му. Те разкриха, че той се оттегля от актьорството поради диагноза афазия, състояние, което засяга езиковите способности. Освен това през февруари стана ясно, че Брус е бил диагностициран с фронтотемпорална деменция. Ема Хеминг, в откровено интервю с Today, разказа за въздействието на здравето на Брус върху семейния им живот. Тя трогателно сподели: „Трудно е за диагностицирания човек, тежко е и за семейството. И това не е по-различно за Брус, нито за мен, нито за нашите момичета. Когато казват, че това е семейна болест, наистина е така.“