Автор
Ива Петрова

Нова мода: Ергенът Алек заприлича на култовия Фред Флинстоун

Момичетата на Ергена успяха да се позабавляват с "милионера", като ушиха за него два уникално смешни тоалета. Единият модел толкова приличаше на облеклото на любимия на милиони по света Фред Флинстоун, че мрежата завря от мемета и коментари.

Момичетата, разделени на два отбора, избираха платове в два цвята - бежово и бяло. Те трябваше да покажат своите способности на дизайнери и да сглобят костюм за желания мъж.

View post on Instagram
 

Първият костюм не лепна на Алек като втора кожа, но все пак бе приличен, пише България днес. Вторият обаче беше наистина уникален. Ризата не беше обкантена, а крачолите бяха твърде къси.

Алек първо го облече с чорапи, но след това се принуди да ги свали и да е бос, за да не изглежда съвсем нелепо. Дори Теа, която бе в групата на авторките призна, че ако Алек избере техния костюм, тя няма да може да спре да се смее, докато го гледа.За да замаже положението, Алек каза, че смешният костюм всъщност е удобен, но в крайна сметка избра другия. Това обаче не предотврати народното творчество и минути по-късно в социалните мрежи заваляха колажи и мемета.