Автор
Ива Петрова

Милена от "Ергенът" се сбогува през сълзи с Алек

Изненадващо за зрителите на вчерашния епизод на третия сезон на "Ергенът" дамата, с която Алек Младенов реши да се сбогува, се оказа най-скромната и срамежлива участничка в предаването - Милена.

"Ти си необикновена жена! Знам, че това, което ти се случи тук, е голям трамплин и е начин да потърсиш себе си!", това бяха думите, с които Алек изпрати Милена.

View post on Instagram
 

В деня преди церемонията на розата срамежливата парфюмеристка беше първата, която показа на Алек как си представя бъдещето и къде би искала да пътуват заедно по възложена от Наум задача на няколко от участничките в романтичното риалити. Алек хареса много това, което е направила, но призна, че не го е почувствал като свое.

При раздялата двамата се прегърнаха силно и си казаха "Сбогом". Милена призна пред камерите, че не се чувства добре в среда, в която толкова жени се борят за сърцето на един мъж. По думите ѝ такава среда ѝ е твърде изкуствена. 

View post on Instagram
 

По време на участието си в шоуто Милена се отличаваше с подчертаната си свенливост и обрано поведение. Тя стоеше далеч от конфликтите, открояваше се със свенливост и по-обрано поведение. Милена не влезе в нито един конфликт, стараейки се да пази дистанция от всякакви спорове. Въпреки това в последните дни чаровната брюнетка започна да се отваря към околните, да общува повече и да търси по-чест контакт с Алек. Самият той, както и съквартирантката ѝ Криси също споделиха, че през последните дни е започнала да "разцъфва".

На една от личните срещи с Алек тя му разкри тежки моменти от детството си, когато е била подложена на унижение от страна на съученици - подигравали са ѝ се заради външния вид, височината, наричали са я травестит и са палили косата ѝ.

View post on Instagram
 

Заради всичко изживяно от нея като дете, тя се затваря в себе си и търси утеха в книгите. Завършила е четири висши образования - „Медицинска кибернетика“, „Здравен мениджмънт“, „Био и медицинска информатика“ и „Парфюмерийни и козметични продукти“, и по професия е парфюмерист. Обожава пътешествията и е безнадеждна романтичка.

"Всички сме хора и не всеки харесва другия. Най-нормалното е двама души да се харесат или пък не. Разбирам Алек и уважавам решението му...". "Наистина си отдъхнах и се почувствах освободена. Нямаше за какво да съжалявам. Останах с приятни впечатления и винаги ще си спомням думите на Алек на раздяла". Това сподели Милена в "Преди обед" днес.

Красавица от класа: Вижте сестрата на Маги от "Ергенът" (снимка)
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Красавица от класа: Вижте сестрата на Маги от "Ергенът" (снимка)

Автор Ева Григорова

Подкрепа за участието си в риалитито Милена получила първо от сестра си. След известни колебания за смелото ѝ решение я подкрепила и майка ѝ. Най-трудният момент в живота на Милена е преди две години и половина, когато губи баща си.

За него казва, че бил изключително толерантен човек и е сигурна, че е щял да я подкрепи и да се ргордее с нейното представяне. "С него винаги сме се разбирали. Духовното общуване между нас беше огромно. Той щеше да ми каже - ако така го почувстваш, направи го!"

View post on Instagram