Автор
Ева Григорова

Емрах не се отказва от Веси

След неуместната целувка, която Емрах лепна на партньорката си Веси, преди две седмици, тя попари мераците му. За всички ни беше очевидно, че тази прекалена интимност не се понрави на танцьорката. Веси, колкото и да се опитваше да го скрие, изглеждаше смутена и раздразнена от партньора си, но младият Сторaро очевидно не го е видял.

На репетицията миналата седмица Веси уточни отношенията им и постави ясни граници. Емрах пък не спря да настоява, че помежду им стои нещо повече от работа. В поп фолк средите се мълви, че и след като изтърпя неловката реч от страна на партньорката си, певецът не се е отказал от намеренията си към нея. Той бил убеден, че симпатиите са взаимни и в някакъв момент Веси ще се поддаде.

View post on Instagram
 

Емрах не смята, че има за какво да се извинява: „Доста хора виждат химията между нас, за което не съм и учуден. То си личи от километри, но като цяло аз съм дошъл да печеля, не са се опознавам с някой“. Веси от своя страна казва: „Това, което правим, е изключително трудно. Аз положих огромни усилия, за да се сработим до този момент в предаването, и няма да оставя някакво малко объркване на попречи на нашата работа“.

Миналата седмица, след като се представиха със стрийт фюжън на сцената на шоуто.

Емрах се задоволи само с прегръдка от партньорката си.

Мария се разхожда с чанта за 40 000
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Мария се разхожда с чанта за 40 000

Автор Ива Петрова