Автор
Ива Петрова

Анита, бившата на Рачков, вдигна луда сватба и се показа по бельо (Снимки)

Бившата изгора на актьора Димитър Рачков - Анита Димитрова, вече е омъжена жена.

Голямото събитие, по време на което тя се врече във вярност на американския бизнесмен Нико Еврика Бец, се състоя на 11 април на пищна церемония в София.

Благодарение на серия от снимки и видеа, които щастливата младоженка сподели на стори в профила си в Инстаграм, феновете на блондинката успяха да станат, макар и от дистанция, свидетели на интересни и дори пикантни моменти от сватбения ден на красавицата.

Една от тях е доста секси и показва булката по сватбено бельо, а на друга я виждаме в пълния ѝ блясък с пищна булчинска рокля.

На едно от клипчетата двамата със съпруга ѝ влизат изненадващо в ресторанта с гостите и започват да танцуват интересен весел танц при влизането им в ресторанта.

Искрата на любовта между двамата пламва, когато се запознават по време на инвестиционните проекти, с които се занимават.

Както се знае, от известно време Анита се изявява като брокер, а Нико е американски инвеститор, който работи предимно в Истанбул и арабския свят.

Анита "изплю камъчето" за раздялата с Рачков, разкри и датата на сватбата си
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Анита "изплю камъчето" за раздялата с Рачков, разкри и датата на сватбата си

Автор Ива Петрова

Комикът Димитър Рачков бе първата сериозна връзка на Димитрова, но двамата се разделиха без скандали поради различия на характерите. Бившата звездна двойка твърди, че са запазили добрите приятелски отношения.

Междувременно актьорът си намери приятелка в лицето на Камелия Андонова, с която и в момента живее.