Автор
Ева Григорова

Меган Фокс с откровен съвет към всички жени след края на годежа си: Не хабете от енергията си за мъжете

Меган Фокс сподели няколко практични съвета за самотни жени, месец след като потвърди края на годежа си с рокаджията Машин Гън Кели.

37-годишната звезда от "Трансформърс" посъветва дамите да не "хабят" енергията си за мъже по време на ново свое интервю. „Не знам дали съм най-добрият човек, който да дава съвети, защото моят съвет е да научите нови умения или да развиете хобито си и да не хабите енергията си за момчета“, каза тя. Майката на три деца продължи: „Всичко, което ще направят, е да ви източат. Просто продължете напред. Инвестирайте в себе си."

View post on Instagram
 

Любопитното е, че Меган сподели клипа от интервюто в своя Instagram, като написа „Житейски съвет от експерт по връзките“, което накара 33-годишния Машин Гън Кели да коментира „Проповядвай“.

View post on Instagram
 

Меган – която в миналото е наричала Кели своя „пламък близнак“ – също направи интересна публикация в своя Instagram в събота. Споделяйки редица свои снимки, на които позира пред огледалото, тя озаглави публикацията „пламъци близнаци“, което изглежда предполагаше, че сега тя е своят собствен пламък близнак.

Нейните коментари идват близо месец след като сподели, че двойката е прекратила годежа си, въпреки че тя отказа да говори за текущото състояние на връзката им. Също така наскоро беше разкрито, че Меган и Машин Гън Кели в момента живеят разделени, докато решават проблемите си във връзката. Актрисата е отседнала в квартирата си в Малибу, докато музикантът се е настанил в общия им дом в Енсино.

View post on Instagram
 

Фокс за първи път започна да излиза с рокаджията през 2020 г., а двамата се сгодиха през 2022 г. Но година по-късно се появиха спекулации за раздяла, след което те отново се помириха.